Storitve

Svetovanje

Imamo dolgoletne izkušnje pri načrtovanju, oblikovanju, konstrukciji in izvedbi razstavnih prostorov na sejmih, razstavah in kongresih.  Pomagamo vam in svetujemo tudi pri urejanju dokumentacije, pridobivanju dovoljenj in usklajevanju s tehničnimi predpisi.

Projektiranje

Idejno zasnovo in ureditev razstavnega prostora pripravimo v digitalni obliki, ki zagotovi popolno predstavljivost. Vizualna predstavitev razstavnega prostora vam omogoča pravočasne spremembe in prilagoditve vašim potrebam.

Postavitev na ključ

Z izkušenim timom sodelavcev zagotovimo kvalitetno in strokovno postavitev ter ureditev razstavnega prostora vključno s postavitvijo vaših razstavnih eksponatov. Pri organizatorju sejma lahko uredimo vse pisno formalne potrditve projekta, poskrbimo za tehnične priključke in pospravimo po končani predstavitvi.

Transport

Z lastnimi kamioni in kombiji zagotavljamo hiter in varen prevoz opreme ter razstavnih eksponatov. Za vaše potrebe uredimo tudi carinske in špediterske formalnosti.

Skladiščenje in skrb za razstavne eksponate

Naše skladišče omogoča primerno hrambo vaših razstavnih eksponatov ter opreme do naslednjih sejmov. Eksponati so v času hrambe v našem skladišču zavarovani.

Izposoja sejemskih konstrukcij in opreme

Pri organizaciji raznih prireditev vam nudimo najem sejemskih konstrukcij in opreme, transport, montažo in demontažo.

Kvalitetno izvedbo storitev zagotavlja tim strokovnih in izkušenih sodelavcev, po konkurenčnih cenah.

  check 32   KVALITETNO home bottom icon2   HITRO wallet 32   UGODNO interaction 32   ZANESLJIVO